Sporthallarnas instruktörsteam

Alla våra träningspass leds av utbildade instruktörer för att du ska få en rolig, säker och effektiv upplevelse av din träning.  
Det är detta team du möter på våra träningspass och som brinner för att inspirera och motivera dig till ett hälsosammare liv.

Välkommen att träna med oss!

Gruppträningsschema

 
Klicka på bilden för att se en större bild.   

Anna Karin Arveheden rod x115 Annakarin Arveheden
Annakarin har en yrkeshögskoleexamen som Badmästare/Verksamhetsledare för fritidsanläggningar och är utbildad Lic Träningsinstruktör, simlärare och babysiminstruktör. Hon arbetar som badmästare på Kilafors Sporthall och är instruktör i Aqua Mix, Nordic Extreme, Nordic Power, Styrkegympa 55+ och Nordic Senior.
Anna Hagstrom rod x115 Anna Hagström
Anna har lång erfarenhet av att instruera i gruppträning och älskar allt som har med träning att göra. Henne möter du på vårt populära styrkepass, Nordic Power.
Anna hammarstrom rod2 x115 Anna Hammarström
Anna har en lång erfarenhet inom branchen och har en idrottslig bakgrund som tävlingscyklist. Hon är instruktör i bland annat Core, Functional Moves, Spinning, UX Energy, Seniorträning. Anna arbetar som Marknads- och Träningskoordinator i verksamheten.
Anneli Wigren rod x115 Anneli Wigren
Anneli har en lång erfarenhet av gruppträning och med en
idrottslig bakgrund inom bland annat orientering. 
Hon instruerar i gruppträningsformerna Core, Step, Functional Moves, Kettlebell och Nordic Power.
Annika Lans rod x115 Annika Lans
Annika arbetar som legitimerad sjukgymnast i verksamheten och har en idrottslig bakgrund som tävlande i skidorientering, orientering och multisport.
Hon instruerar i träningsformerna SomaMove, Styrkegympa, Nordic Power, MammaStyrka, Release och Kettlebell.
Catrine L S rod x115 Catrine Linck-Strandberg
Catrine arbetar som receptionist och styrketräningsinstruktör i gymmet på Bollnäs Sporthall. Som gruppträningsinstruktör instruerar hon i Spinning, Nordic Power, Release och Core. Hon är också ledare i Nordic Kidz.
Elin Larsson rodx115 Elin Larsson
Elin arbetar heltid som personlig tränare inom verksamheten
och har flera tusen timmars erfarenhet med kunder. Elin är också utbildad hälsopedagog, kostrådgivare och är certifierad NLP coach. Hon instruerar i de flesta gruppträningsformer!
Elsa Matteoni rod x115 Elsa Matteoni
Elsa är utbildad Hälsopedagog vid gymnastik och idrottshögskolan och är utbildad inom flertalet gruppträningsformer. Hon kör Spinning, Nordic Extreme, UX-Energy och leder Nordic Kidz.
 Bild Emil Emil Persson
Emil är utbildad  idrottsvetare på magisternivå och arbetar hos oss som personlig tränare, testledare och gruppträningsinstruktör.
Emil instruerar i de flesta gruppträningsformer, bland annat Spinning, FYS-Senior, PT-Cirkel och Nordic Extreme.
Erik W rod x115 Erik Wästman
Erik är utbildad idrottstränare och har hela sitt liv ägnat sig åt idrott i olika former. Idag arbetar han som badmästare vid Bollnäs Sporthall. Erik kör Nordic Extreme, Kettlebell,UX-Energy, Nordic Kidz och Aqua Kidz.
Henrik Sjoholm rod x115 Henrik Sjöholm
Henrik har varit gruppträningsinstruktör i över 10 år och har haft en aktiv livsstil sedan barnsben. Utöver detta är han bland annat utbildad motionsgymnastiksledare. Henrik instruerar i Functional Moves.
Joel Groth rod x115 Joel Groth
Joel är landslagsmannen som de senaste åren slagit igenom på den nationella friidrottsscenen.
Joel är en riktig inspiratör för vanliga motionärer och lederpopulära träningspasset Nordic Run.
Jonas Svensson rod x115 Jonas Svensson
Jonas arbetar heltid som personlig tränare och kostrådgivare inom verksamheten och är även utbildad idrottstränare. Han instruerar i Box, UX-Energy, Nordic Extreme, Kettlebell, PT-Cirkel och Spinning.
Kerstin Hall rod x115 Kerstin Hall
Kerstin arbetar heltid som badmästare och instruktör. Hon instruerar i flera träningsformer som Nordic Kidz, Vattenträning och leder även barnsimskolor på Arbrå Sporthall.
Lillemor Lind rod x115 Lillemor Lind
Lillemor har peppat och motiverat många träningskunder att ge det lilla extra på varje träningspass under sina 14 år som instruktör i verksamheten. Hon instruerar i  bland annat Box, Nordic Extreme, Cardio Xpress och UX Energy.
Magdalena Mattes rod x115 Magdalena Mattes
Magdalena är utbildad idrottstränare och skidcoach och har många års erfarenhet av tävlande i längdskidåkning. Hon leder Skidträning, Skidteknik, Stavgångsträning och Nordic Run.
Maggan Eklund rod x115 Margareta Eklund
Margareta arbetar heltid som badmästare,  gym- och vattenträningsinstruktör. Hon är även utbildad babysimslärare. Hon kör vattengympa, Nordic Kidz och Cirkelgym på Arbrå Sporthall.
Margit Pettersson rod x115 Margit Pettersson
Margit har en stor erfarenhet av gruppträning efter många års arbete som instruktör. Hon instruerar i bland annat Nordic Power, Zumba Fitness och Nordic Step. Till vardags arbetar hon som ambulanssjuksköterska.
Matilda Ahlstrom rod x115 Matilda Åhlström
Matilda har en idrottslig bakgrund som simmerska på nationell nivå. Idag arbetar hon hos oss som gymreceptionist och Personlig tränare. Hon instruerar även i de flesta gruppträningsformer!
Matilda Melby rod x115 Matilda Melby
Matilda har en idrottslig bakgrund som innebandyspelare. Idag arbetar hon som gymreceptionist på Bollnäs Sporthall och är instruktör i Spinning, Core, Release, Nordic Extreme, Nordic Summer Fit, Nordic Hype, Nordic Kidz och Seniorträning.
Melinda Ingmarsson rod x115 Melinda Ingmarsson
Melinda har sin bakgrund inom dansen och har under många år varit ledare för barn och ungdomar. Hon har en stor passion för all typ av träning och kör flera olika träningsformer såsom Nordic Kidz, Just Dance, Kettlebell, Spinning och Nordic power.
sandra W Z rod x115 Sandra Williamsson-Zetterquist
Sandra har en stor passion för all typ av träning och älskar att löpträna, åka längdskidor och deltar ofta i olika motionslopp. Hon är utbildad Zumba instruktör och kör populära passet Nordic Run-start up.
Sara Stahlberg rod x115 Sara Ståhlberg
Sara är instruktör i Nordic Kidz, Box, Kettlebell och Styrkegympa. Hon har lång erfarenhet av att leda grupper med barn och har en bakgrund som skid- och snowbordinstruktör. Hon har tävlat i friidrott och slalom.
Ulrika Bergman rod x115 Ulrika Bergman
Ulrika älskar att gruppträna och är utbildad i ett flertal träningsformer. Hon instruerar i baland annat Zumba Fitness, Just dance, Nordic Extreme, Nordic Power, Spinning och Afropowerdance. Henne kan du träna för i både Bollnäs och Arbrå.
Ylva Olsson rod x115 Ylva Olsson
Ylva har lång erfarenhet av att arbeta med barn genom sitt arbete som simlärare på Bollnäs Sporthall. Då hon inte är badmästare i simhallen eller instruerar i vattenträningspass är hon ledare i Nordic Kidz.
Zarif rod x115 Zarif Muhammad
Zarif har varit aktiv inom MMA-sporten (Mixed Martial Arts) och älskar all typ av träning. Han är utbildad inom flertalet träningsformer hos oss och instruerar i bland anant Box, UX-Energy och Nordic Extreme.
Niclas Barj Rod x115 Niclas Bärj
Niclas är erfaren i längdskidspåret, såväl som på löparslingan. Han håller i Vasaträningen och arbetar som anläggningschef inom friluftslivet i Bollnäs kommun där han bland annat drar skidspår och tar hand om naturreservaten.

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
820 10 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider