Våra konditionspass

 Spinning 90 NYHET! 
Konditionsträning för dig som vill prestera.

Satsar du på ett cykellopp eller någon annan konditionsutmaning?
Häng med från start i ett träningsupplägg med progression under inomhussäsongen.
Under de fyra olika träningsperioderna fokuserar vi på de kvalitéer du behöver för att höja din kapacitet på cykeln. Från grundkondition till maximering av syreupptagningsförmåga och slutligen en formtoppning.

Spinning 90 passar främst dig som tränat spinning eller cykling tidigare. Under passen använder vi Polar Club pulssystem. Pulsmätare lånar du på plats.

 Spinning Start-Up NYHET! 
Passet för dig som är nyfiken på spinning och vill komma igång med en hållbar konditionsträning.
Här tar vi allt från början. Vi hittar tekniken på cykeln och upptäcker spinningens alla fördelar på ett varsamt sätt.
Du behöver inte ha provat på spinning eller annan konditionsträning tidigare för att delta.
Passet är 35 minuter långt inklusive uppvärmning och avslutande stretch.

mark red mark orange Box
Här får du träna alla moment som en boxare behöver träna för att bli stark och uthållig: Boxteknik, styrka och kondition. Passet präglas av enkelhet, teamwork, svett – Keep up the fighting spirit! Passet körs i 55 samt 45 minuters upplägg.

 Spinning
Spinning är det ultimata passet för dig som vill förbättra eller underhålla din kondition. Du bestämmer själv din ansträningsnivå. Med vårt pulssystem, PolarZone behöver du inte längre fundera på om träningen ger optimal effekt. Du vet att du tränar på rätt nivå, du får direkt återkoppling och kan hela tiden följa din puls via en skärmduk. 

mark red mark orange Kettlebell
Det 300 år gamla träningsredskapet är populärt igen! Kettlebellen är ett klotformat träningsredskap som tar den funktionella träningen till nya nivåer. Passet är både styrke- och konditionsmässigt utmanande.

mark red mark orange Nordic Extreme™
Nordic Extreme™ är ett styrke- och konditionspass med funktionella, roliga och utmanande styrkeövningar för hela kroppen. Passet har en hög intensitet och bygger på att vi arbetar med övningarna i intervaller.

mark red mark orange mark yellow  Soma Move®
Soma Move® bygger på djuriska rörelser, såkallad ”animal workout” med ett skönt flyt mellan övningarna. Passet utmanar kroppen med stora, varierade rörelser och du får lära dig att använda kroppen på ett helt nytt sätt. Vi följer inte musikens takt men använder oss ändå av musikens energi till att ge oss kraft och ork under passets gång.

 Nordic Run
Vill du bli en bättre löpare?
Nordic Run riktar sig till dig som vill förbättra din teknik och få ut mer av löpningen som träningsform. Varje träningspass utgår från dina egna förutsättningar eftersom fokus ligger på löpteknik, fartlek och intervaller. Upplägget passar därför både motionslöpare och högt satsande. Upptäck fördelarna med att variera din löpträning och bli sporrad av andra!

 Nordic Run - Start up
Har du funderat på att börja jogga men aldrig vågat prova? 
Då är Nordic Run - Start up något för dig! Tillsammans med andra nybörjare tar vi allt från grunden. Successivt bygger vi upp konditionen med hjälp av enkla övningar och lättare löpning. Ta chansen att upptäcka en ny, lättillgänglig motionsform tillsammans med andra. Välkommen till ett inspirerande kom igång-pass!

 Löpträning
Upptäck löpning som motionsform! Här fokuserar vi på teknik i löpningen för att få ut maximalt av träningen.

Fotograf Anders Nordlen BollnasEss54 450p

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
820 10 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider