Vatten- och gruppträning för seniorer

seniorprick 10p FYS Senior
Ett gruppträningspass där du tränar individuellt vid olika stationer med övingar för hela kroppen. Övningarna anpassas efter olika nivåer så att alla kan delta. Instruktören guidar dig till en trygg och effektiv träning. Vi inleder med en enkel uppvärmning tillsammans. Efter cirkelträningen varvar vi ned och stretchar.

seniorprick 10p Cirkelgym Senior
Cirkelgym är ett instruktörslett cirkelträningspass i gymmet som vänder sig till både nybörjare och träningsvana.Under passet får du en effektiv träning av kroppens alla muskelgrupper i gymmets olika träningsmaskiner. Instruktören peppar och håller koll på när det är dags att byta övning. Passet avslutas med en gemensam stretch. Cirkelgym finns på Arbrå, Bollnäs samt Kilafors Sporthall.

seniorprick 10p Nordic Senior
Nordic Senior heter vårt gruppträningspass för äldre. Träningen riktar sig till de i målgruppen 55 år och uppåt (pensionärer) som på ett roligt och socialt sätt vill underhålla eller förbättra sitt hälsotillstånd. Upplägget består av traditionella styrke- och rörlighetsövningar för hela kroppen med inslag av enkla, roliga och pulshöjande övningar. Träningen är upplagd för att passa alla, från nybörjaren till den mer vane motionären.

seniorprick 10p Styrkegympa 55+
Vi erbjuder träning för alla åldrar. För dig som är äldre har vi utvecklat ett träningspass som riktar sig till dig som är 55 år eller äldre. Passet innehåller enklare uppvärmning efterföljt av styrketräning med kroppen, gummiband, träningsstång som lätt kan anpassas till din träningsvana och erfarenhet. Kontakta gärna vårt gym för mer information om träningen och hur du bokar dig.

seniorprick 10p Aqua Senior
Ett 40-minuterspass som riktar sig till en äldre målgrupp. Passet passar bra för de som vill komma i gång med vattenträning eller underhålla sin fysiska form. Aqua Senior körs i ett lågintensitivt tempo som passar alla, oavsett om man har fysiska besvär eller ej.

seniorprick 10p Aqua Mix
Ett heltkroppspass som hämtar inspiration från olika vattenträningsformer. I passet används redskap som tillsammans med vattnets motstånd bidrar till ökad kondition och styrka. Övningarna utförs både på grund och djupt vatten.

Läs om hur du bokar dina pass här! 

Nordic Senior

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
820 10 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider