Vattenpass

Vi erbjuder dels pass som inriktar sig mot konditionsträning respektive styrka, dels lättare pass för den träningsovane.

vattenprick mark orange mark red Aqua Cross Nyhet!

Aqua Cross är ett allsidigt träningspass som utmanar kroppens alla fysiska förutsättningar. Styrka, kondition och kroppskontroll i olika intervaller präglar detta allsidiga pass.

vattenprick mark orange Aqua Pulse
Ett intervallbaserat träningspass på djupt vatten. Aqua Pulse är en träningsform som bygger på stationer, det ger en väldigt allround träning när det gäller styrka, koordination och kondition, där vi hela tiden jobbar med pulsering både när det gäller intensitet och tid.

vattenprick mark orange mark red Aqua Mix
Ett helkroppspass som hämtar inspiration från olika vattenträningsformer. I passet används redskap som tillsammans med vattnets motstånd bidrar till att öka både kondition och styrka. Övningarna utförs på både grunt och djupt vatten.

vattenprick mark orange mark red Aqua Extreme
Nyhet! Här tränas hela kroppen i ett högintensivt tempo. Med vattnet som motstånd utför vi olika styrke- och konditionsövningar där vi under större delen av passet jobbar mot klockan - vi försöker utföra så många repetitioner som möjligt under en angiven tid. Detta gör att du hela tiden kan se framsteg i din träning och tävla mot dig själv eller en kompis. Ett roligt, utmanande och effektivt pass.

vattenprick  Aqua Light
Ett pass som i första hand riktar sig till nybörjaren eller de som vill komma i gång med vattenträning. Aqua Light körs i ett lugnt och lågintensitivt tempo som passar alla, oavsett om man har fysiska besvär eller ej. Passet tränar igenom hela kroppen.

vattenprick seniorprick 10p Aqua Senior
Ett pass som riktar sig till en äldre målgrupp. Passet passar bra för de som vill komma i gång med vattenträning eller underhålla sin fysiska form. Aqua Senior körs i ett lågintensitivt tempo som passar alla, oavsett om man har fysiska besvär eller ej. 

Läs mer här om hur du bokar våra pass!

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
820 10 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider