Träna inomhus

Är du utbildad tränare eller instruktör?

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan/intresseanmälan till oss
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Bifoga CV, personligt brev och referenser.

Som instruktör i vårt team instruerar du flera olika träningsformer på sporthallarna i Arbrå, Bollnäs och Kilafors.

Just nu är du som har utbildning och erfarenhet inom spinning, dans, barnträning och seniorträning extra välkommen med din intresseanmälan.

 

Spinning

Är du erfaren spinninginstruktör med gedigen och dokumenterad utbildning i pulsbaserad träning?

Skapar du redan idag egna pulsbaserade passupplägg baserade på dina teoretiska och praktiska kunskaper som högskoleutbildad idrottstränare, personlig tränare med konditionsträning som fokus, eller motsvarande högre utbildning?

Vi erbjuder spinningpass på olika nivåer för olika målgrupper i Bollnäs sporthall och Arbrå sporthall. Från Spinning Start-Up som vänder sig till nybörjare, till Spinning 90 som passar den prestationsinriktade.

Alla passupplägg är pulsbaserade och vi arbetar med Polar Club under våra klasser.

 

Dans

Som instruktör för våra danspass är du utbildad i ett eller flera danskoncept, alternativt har dokumenterad erfarenhet av att leda dansklasser för ungdomar och vuxna från 13 år och uppåt. Du trivs med att stå på scen, bjuder gärna på dig själv och skapar en tillåtande glädjefylld stämning i salen. Du har en god pedagogisk förmåga och möter dina deltagare på deras egen nivå.

 

Seniorträning

Seniorerna är en stark och aktiv grupp i våra verksamheter, och vi erbjuder varje vecka ett flertal olika träningspass för en lite äldre målgrupp: såväl cirkelträning i gym och gruppträningssal som koreograferade styrkegympapass och träningspass i vatten. Att instruera seniorpass kräver att du har kunskaper i träningslära för en äldre målgrupp, och kan anpassa dina träningsupplägg till specifika behov utifrån fysisk förmåga.

 

Instruktör för Nordic Kidz 

Att leda barngrupper innebär glädje, upplevelser och gemensakp. Du blir en inspiratör och en viktig person för både barn och deras föräldrar. Därför vill vi att du är redo att ta det ansvar som ledarrollen innebär.

Läs mer här:

Instruktör Nordic Kidz

Välkommen till våra nischade spinningpass: Spinning Start-Up för dig som vill komma igång med konditionsträning, och Spinning 90 för dig som redan tränar och kanske har ett cykellopp eller annat mål i sikte...

Vi erbjuder en mängd olika träningsmöjligheter ....

Välkommen till en av vinterns nyheter: Yoga för gravida. Ett pass för dig som vill stärka upp kroppen, bibehålla rörligheten genom graviditetens olika faser, och hitta balans mellan aktivitet och vila.

Hos oss har du möjlighet att träna och ta med din bebis till gymmet från öppning till klockan 15.00 varje vardag. På helgdag är du välkommen hela dagen!

  • Tänk på att vissa dagar och tider är det mer tränande på gymmet än annars. Fråga gärna personalen om vilka tider som brukar vara lugnare.barnistolx250
  • Din bebis ska sitta/ligga fastspänd i en bilbarnstol under träningen. Det är ej tillåtet att låta barnet röra sig i gymmet eller ligga fritt på golvet.
  • Det är mycket rörelse i gymmet. Ställ alltid barnet säkert nära dig, så du hela tiden har det under uppsikt.
  • Tänk på att det kan vara höga ljud i gymmiljö, använd gärna hörselkåpor på barnet vid behov.
  • Det är viktigt att din bebis trivs i gymmiljön så att ni båda får en trevlig stund. Visa hänsyn till andra tränande.
  • Välkommen till vårt speciella barnrum för ex. matning av barnet. Barnrum finns i gymmet på Bollnäs Sporthall och i Kilafors.
  • Barnvagn kan ställas i anslutning till gymmet. Be personalen om hjälp med hiss och hänvisning till rätt plats. 
  • Att ta med sig sin baby till gymmet sker på eget ansvar och egen risk. Du som förälder ansvarar för att barnet inte utsätts för olycksrisk i samband med vistelsen.


Välkommen till gymmet!

Bollnäs Sporthall
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs
Skicka e-post
Reception:
0278 - 250 79
Gymmet:
0278 - 252 40
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Sporthall
Elevvägen 5
820 10 Arbrå
Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Sporthall
Skolgatan 1
823 30 Kilafors
Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider

Höghammarhallen
Höghammarvägen 16
821 50 Bollnäs
Skicka e-post
0278 - 251 74
Hitta hit
Öppettider