Trivselregler simhall

Vänligen ta del av våra trivselregler:

  • Alla som besöker simhallen betalar entré och bär lämplig klädsel. Ytterskor lämnas vid anvisade platser. För vistelse i simhall och duschrum är shorts och T-shirt lämpliga för att till exempel bistå barn med hjälp.
  • Våra badvärdar prioriterar våra gästers säkerhet och är utbildade i simkunnighet och livräddning. De finns alltid i lokalerna under våra öppettider. För allas trivsel och säkerhet badvaktar vi varandra. Lyssna på badvärdarnas råd. Ta ansvar och visa hänsyn så skapar vi tillsammans en trivsam och säker miljö där varje besök är minnesvärt.
  • Barn under 9 år och de som inte är simkunniga badar med badande vuxens sällskap (min 16 år). För att bada själv i stora bassängen krävs simkunnighet på 200 meter.
  • Vid bad i våra bassänger används badkläder av syntetiska material. Kvinnor har hel eller tvådelad baddräkt och spädbarn använder tättslutande badbyxor eller badblöja.
    Det är inte tillåtet att bada i underkläder eller att bära underkläder under badbyxor/baddräkt.
  • Tvätta hela kroppen innan bastubad eller bad. Vi har inga tvålar eller schampo i våra duschar så ta med egen eller köp i vår reception.
  • Vid bastubad är det av hygieniska skäl viktigt att lämna badkläder utanför bastun. Ta med en handduk att sitta på och en att ha fötterna på. All smuts och svett ska hamna på handduken istället för på de fina lavarna.
  • Det går bra att ta med dig egen mat, men kom ihåg att lämna glas, porslin och alkoholhaltiga drycker hemma.
  • Foto- och skärmförbud råder i simhall, duschar och omklädningsrum. Mobil/dator/surfplatta/kamera etc låses in i simhallens värdeskåp/klädskåp. Om inga skåp finns tillgängliga, kontakta personalen!

Vi ses i simhallen!

kommunlogga 200p

Bollnäs Simhall
Postadress:
Hedgatan 10
821 80 Bollnäs

Besöks- och godsadress:
Hedgatan 10
821 32 Bollnäs

Skicka e-post
0278 - 250 79
Hitta hit
Öppettider

Arbrå Simhall
Postadress:
Elevvägen 5
821 80 Bollnäs

Besöks- och godsadress:
Elevvägen 5
821 61 Arbrå

Skicka e-post
0278 - 252 28
Hitta hit
Öppettider

Kilafors Simhall
Postadress:
Skolgatan 1
821 80 Bollnäs

Besöks- och godsadress:
Skolgatan 1
823 30 Kilafors

Skicka e-post
0278 - 252 38
Hitta hit
Öppettider